نرم افزار محبوب وکاربر پسند تکلا استراکچرز که پیش تر در کشور ما به عنوان x-steel شناخته میشد چند سالی هست که با نام تجاری تکلا استراکچرز درزمینه شاپ و ترسیم نقشه های اجرایی وظیفه مهمی رو دربخش ساخت وساز درکشور ما به انجام رسانده است. لذا با این نرم افزا میتوان نقشه های ساخت مدل سازه با گرافیک بسیار بالا وتمام مشکلات اجرایی را برطرف کرد.بازار کار این نرم افزار اگر اغراق وگزافه گویی نکرده باشم بسیار عالی می باشد .شما مهندس عزیز برای تمایز خود از دیگر مهندسین وبالابردن کلاس کاری خود واینکه برای رسیدن به یک شغل با ثبات وعالی که بعد از چند مدت کار در دفاتر مهندسی میتوانیداتاق کارتون رو به منزل بیاورید طوریکه برای خودتون بدون اینکه کسی روی سر شما باشد میتوانید پروژه بگیرید وکار انجام دهید تعرفه کار با این نرم افزار که بیشتر بخش فی آن مد نظر ماست و برای اسکلت فی ومصنوعات فی استفاده می شود به صورت تناژی وکیلویی می باشد یعنی شما با انجام یک سازه چند طبقه مثلا با 500تن اهن در نرم افزار تکلا پس از مدلسازی وشاپ نقشه ها برای دریافت حق احمه از کیلویی 5تومان تا 50 تومان دریافت میکنید به نسبت سختی وپیچیدگی کارها ومدلها.مثلا برای همین سازه ایکه مثال زدیم با تناژ 500تن شما میتوانید( 500تن*1000کیلو*10تومان=5000000) میلیون تومان هزینه یه سازه 500تنی می باشد که در کمتر از ده روز میتوان انرا انجام دادو با یادگیری وسرعت عمل بالا میتوان درکمتر از 7روز کل سازه ونقشه های مربوط را انجام داد ودرامد خوبی را کسب کرد.بازار کار این نرم افزار چند سالی هست که در ایران گرم می باشد و همچنین بازار کار این نرم افزار وچشم انداز ان در امریکا -اروپا- کشور های حاشیه خلیج فارس دوبی -قطر- عمارات- کویت -ومخصوصا عربستان بسیارخوب می باشد وهمچنین کشورهای ترکیه ارمنستان واخیرا دوسالی هست که در عراق وسلیمانیه شرکت های ایرانی وخارجی با این نرم افزار مشغول کار می باشند ومهندسین ایرانی به صورت چراغ خاموش درامد های زیادی رو از این نرم افزار بدست می آورند بنده با توجه به اینکه یک سابقه5ساله در این زمینه دارم وچون ظرفیت کشور رو از لحاظ خدمات مهندسی ونقشه کشی بسیار بالا می بینم شعار واعتقاد بر این دارم که کار برای تمام مهندسین هست فقط باید مهارت کسب کرد واز غافله عقب نموند واینکه کار نیست ومهندسی بدرد نمیخورد واز این جور حرفها وصحبتها باید سعی کنیم مهارت کسب کنیم تا در این بازار بتونیم گلیم خودمان را از اب بکشیم توصیه بنده اینست با توجه به شرایط منطقه وکشور پهناور ایران در اینده شاهد ساخت وسازهای زیادی هستیم امیداورم که دوستان به مهمی این مسئله توجه کرده باشند کلاسهای آموزشی به صورت خصوصی وانفرادی می باشد.بنده دوست دارم علم ودانشم رو هرچند درحد توان خودم وتجربم در اختیار دوستان قرار بدم هزینه کلاسها زیاد بالا نیست هدف ما بیشتر کسب مهارت می باشد در ضمن بنده گواهی نامه وزمدرک به کسی نمیدم و اصولا خصوصی کار میکنم موفق وموئید باشید برای کسب اطلاعات بیشتر راجب این نرم افزار تا انتها این وبلاگ رو مطالعه بفرمایید.
آموزش خصوصی نرم افزار تکلا استراکچرز
درباره نرم افزار TEKLA STRUCTURES
درباره این سایت